Buffona dirnule riječi hrvatskog virtuoza: “Hvala ti, moj dres te čeka”

Buffona dirnule riječi hrvatskog virtuoza: “Hvala ti, moj dres te čeka”

Rakitić je kazao kako bi svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu rado prepustio legendarnom Gigiju.

Foto: Svt.se

Gianluigi Buffon proteklog se tjedna oprostio od talijanske nogometne reprezentacije. Nakon ispadanja od Švedske u doigravanju za SP legendarni vratar rekao je kako mu je to bila posljednja utakmica za Italiju.

Gigi je bio pun snažnih emocija nakon iznenađujućeg ispadanja Azzura i nije mogao suspregnuti suze. Poruke podrške i čestitke na sjajnoj karijeri stizale su mu sa svih strana, a među njima su se istaknule riječi Ivana Rakitića.

„Buffonu nemam što objasniti vezano uz nogomet. Volio bih mu prepustiti svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu. Sve što je dao nogometu je veliko. To zna svako dijete koje počinje s njim pri nabrajanju igrača”, poručio je hrvatski nogometni reprezentativac. Rakitićeva je izjava sve oduševila, ali i samog Gigija.

“Dragi Ivane, još nastupam kao vratar, ali da igram za Hrvatsku kao veznjak umjesto tebe, ne bi bila najbolja ideja. Govorim to za tvoje dobro. Šalu na stranu, tvoje riječi su mi veliki dar. Hvala tebi i Jordiju Albi, moj dres te čeka”, napisao je Gigi na Twitteru.

Gigi je još jednom dokazao svoju veličinu i ostat će jedan od najvećih vratara svih vremena.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.