Burić: “Ovaj rezultat nama ne odgovara”

Burić: “Ovaj rezultat nama ne odgovara”

Treneri su podijelili dojmove nakon utakmice...

Foto: www.hajduk.hr

Hajduk je na Poljudu dominirao protiv Dinama, no propustio je osvojiti sva tri boda. Trener Damir Burić je izjavio: “Pokazali smo prilično kvalitetnu igru i igrači su se držali dogovora. Nedostajala nam je samo završnica. Imali smo mnogo prilika, a utakmicu najbolje opisuje činjenica da je najbolji igrač bio njihov vratar. Čestitam svojim igračima na odličnih 90 minuta i tužan sam zbog njih jer nisu nagrađeni pobjedom. Rezultat 0:0 nama ne odgovara.”

Zoran Mamić misli: “Pokušao sam zamjenama osvježiti momčad. No, izgubili smo borbu u sredini jer nas je Hajduk pritisnuo, ali imali smo sreće i uzeli smo bod. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica. Hajduk je bio izvrstan, dok smo mi bili slabiji u odnosu na posljednje utakmice. Dobro smo počeli gredom Soudanija i desetak minuta smo igrali kvalitetno, no onda smo sve zakomplicirali s previše dodira. U drugom poluvremenu je Hajduk dominirao, a nama je padala snaga. Zaista mi je žao što smo se povukli, no na Poljudu igrači ne mogu čuti upute.”

Burić nije htio komentirati suđenje, dok je Mamić dodao: “Jedino mogu reći da je sudac bio blizu. Morao bih pregledati snimku jer je ovako teško reći jeli bio prekršaj na Soudaniju, kao i dali je naš igrač igrao rukom. Bilo bi smiješno da nešto kažem.”

Strateg Hajduka je zaključio: “Šteta što Vlašić dobru utakmicu nije okrunio pogotkom. On je zaista pravi primjer modernog igrača. Čestitam publici na sjajnoj atmosferi. Mislim da smo i mi uzvratili svoj maksimumom i borbom do posljednjeg atoma snage. Nismo imali sreće, no okrenut će se i ona na našu stranu. Nedostajao nam je samo pogodak.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.