Candreva: “Kod Hrvata je bilo jako malo fair-playa”

Candreva: “Kod Hrvata je bilo jako malo fair-playa”

"Bila je ovo pozitivna i hrabra utakmica i zaslužili smo više. El Shaarawy je zabio gol i bili smo spremni proslaviti, tada je pomoćni sudac podigao zastavicu..."

Antonio Candreva bio je ponajbolji igrač kod Azzura na Poljudu. Osvrnuo se na poništen pogodak i smatra kako su hrvatski igrači u nekoliko situacija bili nekorektni prema njima.

“Bila je ovo pozitivna i hrabra utakmica i zaslužili smo više. El Shaarawy je zabio gol i bili smo spremni proslaviti, tada je pomoćni sudac podigao zastavicu. Hrvatska je nakon toga brzo nastavila s igrom i Mandžukić je odmah zabio, bilo je jako malo fair-playa kod njih”zaključio je Candreva.

Pirlo je zadovoljan igrom i nastavit će igrati za reprezentaciju: “Bila je ovo dosta teška utakmica, ali smo znali da možemo odigrati dobro. Prikazali smo dosta dobru igru bez obzira na pogodak Hrvatske koji smo primili na onakav način. 

Kakva će biti moja budućnost? Ne znam. Volim pričati na terenu, još uvijek se zabavljam. Sve dok se budem tako osjećao, nastavit ću igrati. Mislim na reprezentaciju, a time i na Europsko prvenstvo.” 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.