Capello o problemima sa Šukerom i Mijatovićev: “nisu htjeli dodavati Raulu”

Capello o problemima sa Šukerom i Mijatovićev: “nisu htjeli dodavati Raulu”

Šuker je te sezone bio prvi strijelac momčadi sa 24 gola.

foto: Real Madrid CF

Trener Intera, Luciano Spaletti nikako da uspostavi kontrolu u svlačionici svoje momčadi i stvori ugodnu radnu atmosferu. Svakodnevne probleme zadaje mu žena donedavnog kapetana koja se miješa tamo gdje joj nije mjesto.

Wanda Nara opet se oglasila kazavši da uopće nije govorila o Ivanu Perišiću, ali situacija oko Maura Icardija u Interu ne popravlja se značajnije.

Argentinski napadač i donedavni kapetan momčadi navodno ima narušene odnose sa suigračima, a za Sky Sport zanimljivu je uspredbu povukao Fabio Capello (72), bivši trener Milana, Reala, Juventusa, te izbornik Engleske i Rusije.

– Trener mora znati kad se mora umiješati. Imao sam sličnu situaciju u Realu, kada Šuker i Mijatović nisu htjeli dodavati Raulu. Pozvao sam ih u svoj ured i pokazao im neke situacije kad su se tako ponašali i zaprijetio da moraju prestati s tim.

Bilo je to u sezoni 1996./97., kada je Real postao prvak baš na krilima toga trojca: Šuker je zabio 24 gola, Raul 21, a Mijatović 14. Očito nakon Capellove bukvice…

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.