Carillo se emotivno oprostio od momčadi: “Jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku”

Carillo se emotivno oprostio od momčadi: “Jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku”

Carillo je 22. smijenjeni trener Hajduka u posljednjih deset godina.

Foto: Twitter

Joan Carillo stigao je na večernji trening nogometaša Hajduka, ali ne kako bi ga vodio, već kako bi se oprostio s dojučerašnjim igračima.

Španjolac je svakom igraču pružio ruku, a neki od njih s trenerom su se oprostili i putem društvenih mreža. Nakon treninga emotivni Carillo oprostio se izjavom.

“Danas je tužan dan za mene jer napuštam Hajduk. Klub je tako odlučio i to poštujem, iako osjećam da imam snagu i energiju za naći izlaz iz ove situacije. Zahvalan sam i bilo je zadovoljstvo biti trener Hajduka. Bila mi je čast i ponosan sam na to. Želim zahvaliti svim igračima, ljudima u Klubu, stručnom stožeru, gradu koji je moju obitelj i mene prihvatio kao da smo njihovi. Bio sam vrlo sretan ovdje, a posebnu zahvalu upućujem navijačima. Nikad im neću moći zahvaliti za ljubav i emociju koju su mi pružili. Hvala Hajduku koji mi je pružio prilike. Rastanci nisu lagani, ali postigli smo dogovor u kojem klub nije oštećen. Danas kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku. Hajduk živi vječno” kazao je Katalonac s kojim iz kluba odlaze i pomoćnici Xavier Coll te Matyas Czuczi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.