Carillo: “Zadovoljan sam ovotjednim radom”

Carillo: “Zadovoljan sam ovotjednim radom”

foto: hajduk.hr

Trener Hajduka Joan Carrilo najavio je sutrašnju utakmicu protiv Cibalije. Izjavio je: “U pripremi za Cibaliju analizirali smo dvoboj protiv Slaven Belupa. Zadovoljan sam ovotjednim radom. Bit će nekih promjena u igri jer je Cibalija ipak drugačiji protivnik. Debitirao sam u Vinkovcima i trebalo je dugo vremena za pobjedu. Oni su odigrali nekoliko dobrih utakmica protiv momčadi s vrha u kojima su detalji bili presudni. Poštujemo ih, no naš cilj je pobjeda. Spremni smo i moramo to pokazati.”

Nastavio je: “Očekujem bolju igru nego na prošloj utakmici. Bit ću zadovoljan ako igrači pokažu da su shvatili moje zamisli. Nema Hamze zbog kartona,a vidjet ćemo hoće li Futacs biti spreman jer je pio antibiotike. Kožulj se vratio treninzima nakon dva mjeseca i sve je bliže početnom sastavu. Nižića zbog temperature nije bilo protiv Slaven Belupa, no sad se osjeća dobro.”

Španjolac prati igre Hajduka II u 3. HNL: “Nadam se da će Jandrek tako nastaviti. Ne smijemo te igrače silom gurati u prvi sastav, razvoj mora biti postepen. Sve se zaslužuje radom i trudom. Volim mlade igrače. Što se tiče plasmana na tablici razmišljam samo o tih devet utakmica. Ne znamo koliko je bodova potrebno za treće mjesto. Sve je moguće do kraja sezone.” 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.