Carlos Tevez izrazio želju za povratkom u Boca Juniorse

Carlos Tevez izrazio želju za povratkom u Boca Juniorse

Argentinski reprezentativac i napadač Juventusa namjerava odraditi ugovor sa talijanskim prvakom do kraja, a potom se vratiti u domovinu.

Carlos Tevez nakon isteka ugovora namjerava napustiti redove Stare dame i potpisati za Boca Juniorse. Klub iz Torina voljan je produžiti ugovor igrača koji traje još godinu i pol, točnije do lipnja 2016., ali igrač ne želi čuti za tu opciju. Prva opcija Tevezu je povratak u klub u kojemu je igrao od 2001. do 2004. godine, nastupivši 75 puta uz 26 pogodaka.

“Igram na visokoj razini, imam još godinu i pol dana ugovora i trenutačno si ne smijem dopustiti maštarenje o povratku kući, u Buenos Aires, u moju Bocu… Koncentriran sam isključivo na Juventus, to je klub koji me cijeni i koji me plaća, stoga mu moram odati puni respekt i nastaviti davati sve od sebe. Kao što sam i kazao čim sam stigao u Torino, potpisao sam ugovor koji kanim ispoštovati do kraja, a potom sjesti i u krugu obitelji odlučiti što dalje. Bilo bi krajnje neozbiljno kada bih sada donosio odluke naprečac, ne bi bilo fer i ne bi bilo iskreno”, izjavio je Tevez argentinskim novinarima.

Iako će, kako sada stvari stoje, za godinu i pol napustit klub, Tevez je već sada ostavio dubok trag u redovima talijanskog prvaka. U 49 nastupa zabio je 29 pogodaka, a klubu se priključio u ljeto 2013. godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.