Carrillo: “Želim tri boda”

Carrillo: “Želim tri boda”

foto: hajduk.hr

Trener Hajduka Joan Carrillo najavio je sutrašnji derbi. Izjavio je: “Bit će to pravi borbeni derbi. Imam dobar osjećaj i jedva čekam početak. Moja filozofija je igra na pobjedu i sutra želim tri boda. Oni više nemaju Fernandesa, no tu je Sammir. Mi ipak imamo taktiku za pobjedu. Sammir je playmaker, dok je Fernandes više strijelac. Bio je to dobar posao za Dinamo. Ostali su bez strijelca, ali vratio im se reprezentativac.”

Nastavio je: “Nećemo se braniti, tako se ne može do pobjede. Moja momčad ima priliku pokazati koliko zna. Za pobjedu će trebati maksimalan napad i agresivna obrana, ali bez grubih prekršaja. To očekujem od svojih igrača. Gledao sam tri puta snimku prvog ovosezonskog derbija na Maksimiru, čak i sinoć za vrijeme Europske lige. Momčad je tada pokazala kako treba igrati protiv Dinama, treba imati vjeru i disciplinu. Ako nešto nedostaje, teško je osvojiti bodove.”

Zaključio je: “O Soudaniju nemam komentar, nije na meni da odlučujem o kaznama. Pripremam svoje igrače neovisno o tome. Na to ne mogu utjecati i samim time me se ne tiče. Nije mi svejedno, ali ne brinem o tome. Mi smo bili najteže kažnjeni sa dvije domaće utakmice bez gledatelja.” 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.