Carvajal: “Nisam pokušavao ugristi Mandžukića!”

Carvajal: “Nisam pokušavao ugristi Mandžukića!”

Dani Carvajal opovrgnuo je insinuacije kako je u jednom trenutku utakmice Reala i Atletica pokušao ugristi Marija Mandžukića...

Atletico Madrid - Real Madrid/Foto: Gettyimages

Real Madrid i Atletico odigrali su bez pobjednika u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a jedan od najaktivnijih na terenu bio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Mandža se borio kao lav, primio hrpu udaraca, a u jednom mu je duelu Sergio Ramos laktom razbio arkadu, nakon čega je ofenzivac Atletica krvav napustio teren. Pojavile su se kasnije i insinuacije kako je Carvajal, koji se često morao obračunavati s Mandžukićem, u jednom trenutku naumio čak i ‘glumiti’ Luisa Suareza.

No, španjolski je branič tvrdnje o pokušaju ugriza odlučno demantirao. “Vidio sam kako se priča da sam pokušao ugristi suparnika. No, jasno tvrdim da nikoga nisam ugrizao, niti sam to uopće pokušavao”, pojasnio je Carvajal, koji je u jednom trenutku utakmice hrvatskog napadača udario šakom u trbuh.

Mandžom je posebno oduševljena španjolska Marca, koja piše kako je “Mandžukić igrao borbeno do kraja, borio se za svaku loptu i pošteno namučio obranu Reala”.

Osobito su se osvrnuli na jedan detalj: “Hrvat je, nakon sudara s Ramosom, morao nakratko izaći s terena kako bi mu liječnička služba zaustavila krvarenje, a čim se vratio na teren – prva stvar koju je uradio bila je osvajanje zračnog duela s Varaneom”, stoji u tekstu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.