CB Dobermann i Quattro Leones u finalu Kutije šibica

CB Dobermann i Quattro Leones u finalu Kutije šibica

Vratar HNK Gorice Kristijan Kahlina glavna je uzdanica Quattro Leonesa.

Danas ćemo dobiti pobjednika 48. izdanja najpopularnijeg zimskog malonogometnog turnira u regiji, popularnoj Kutiji šibica. Za naslov u seniorskoj konkurenciji boriti će se jedna od najboljih ekipa posljednjih godina CB Dobermann i najugodnije iznenađenje turnira Quattro Leones.

Dobermann je u polufinalu upisao naoko laganu 3:0 pobjedu protiv Dribbling Sport Bara- WWIN Kladionice. Momčad Dobermanna sastavljena od brojnih hrvatskih i slovenskih futsal reprezentativaca lomila je otpor Dribblinga punih 30 minuta. Dario Marinović načeo je mrežu Slovenca Damira Puškara, a u posljednje tri minute Puškarov sunarodnjak Rok Mordej matirao ga je još dvaput te potvrdio plasman u finale.

U drugom polufinalu Quattro Leones priredio je još jedno iznenađenje i skinio veliki skalp Bigbang Cammeo Teamu. Ivan Muller doveo je svoju momčad u vodstvo koje je čuvao vratar Kristijan Kahlina sjajnim intervencijama. Kahlina je obranio i kazneni udarac Jerku Leki, a onda su njegovi suigrači napravili dvije kardinalne greške u razmaku jedne minute, što su Leko i Dino Bartolucci iskoristili za preokret. Ipak Danijel Kahlina samo dvije minute prije kraja pogađa za 2:2 i sedmerce. U prve tri serije svi izvođači bili su precizni, potom su Martin Šroler i Mario Rac nastavili raspucavati, a potonjem je Kahlina uz pomoć grede zaustavio udarac, pa je Šroler zakucao loptu za prolazak u finale.

U veteranskoj konkurenciji treće mjesto osvojila je ekipa Auto klub Siget koja je sa 3:2 bila bolja od Ridenta. Kristijan Čaval dvaput je doveo Rident u vodstvo, a Admir Alić isto toliko puta ga je poništio, da bi Ivan Fumić tri minute prije kraja zabio za pobjedu Sigećana.

U ženskoj konkurenciji treće mjesto osvojila je ekipa Apex koja je sa 1:0 bila bolja od Graničara. Jedini pogodak na susretu postigla je Antonina Posarić u 17. minuti susreta.

Raspored finalnog dana:

3. mjesto seniori: Bigbang Cammeo Team – Dribbling Sport Bar WWin Kladionica – 15:20 sati

finale žene: SC Flegar Splat – ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura Dental – 16:20 sati

finale veterani: Promotionplay – Restorani Gladne Oči – 17:45 sati

finale seniori: CB Dobermann – Quattro Leones

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.