Cedevita osvojila Kup Dražena Petrovića

Cedevita osvojila Kup Dražena Petrovića

U prvoj utakmici kadeti Cedevite su poraženi 94:64, seniori su nakon toga svladali Cibonu sa 80:74, a odlučujuću pobjedu Cedeviti su donijeli juniori, koji su svoje rivale svladali sa 83:78.

Košarkaši Cedevite/Foto cedevita.hr

Košarkaški klub Cedevita osvojio je Kup Dražena Petrovića. Finale tog natjecanja održano je u dvorani pod Tornjem, a sučelili su se kadeti, juniori i seniori Cedevite i Cibone. U prvoj utakmici kadeti Cedevite su poraženi 94:64, seniori su nakon toga svladali Cibonu sa 80:74, a odlučujuću pobjedu Cedeviti su donijeli juniori, koji su svoje rivale svladali sa 83:78.

– Mislim da su pripreme bile jako dobre i da su se igrači koje smo ove godine doveli u seniorsku ekipu vrlo brzo uklopili. Roko Ukić je odigrao izvrsnu utakmicu i postavio se kao lider, što od njega svi i očekujemo. Seniorska momčad je djelovala kao tim, a juniori su danas pokazali perfektnu igru. I u obrani i u napadu to je bilo prekrasno za gledati. Kadeti nisu bili toliko uspješni, ali i tamo se vidio potencijal. Sve u svemu, mislim da je ovo bilo odlično otvaranje sezone i vjerujem da će ovo biti lijepa sezona, izjavio je nakon osvojenog trofeja dopredsjednik Cedevite Davor Užbinec.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.