HRS

ČERVAR: „Bit će važno izgraditi poštovanje svakog pojedinca koji je pozvan u reprezentaciju prema reprezentativnom dresu“.

ČERVAR: „Bit će važno izgraditi poštovanje svakog pojedinca koji je pozvan u reprezentaciju prema reprezentativnom dresu“.

Prvo okupljanje reprezentativaca slijedi prvog svibnja kada kreću putem Poreča

Photo: Hrvatska reprezentacija

S mjesecom svibnjom započinju i pripreme hrvatske muške rukometne reprezentacije koja će prvi ciklus priprema odraditi u Poreču u razdoblju od 1. do 7. svibnja.

Sljedeći ciklus na rasporedu je od 13. do 23. lipnja, zatim od 23. do 29. listopada u kojem je i 28. listopada predviđena utakmica. Mjesec prosinac biti iskorišten za pripreme domaćih igrača kojima će se priključiti preostali igrači koji igraju u inozemstvu.

Izbornik Červar naglasio je kako će svako okupljanje biti za sebe te kako mu je izuzetno važan momčadski duh koji će pokušati izgraditi s reprezentacijom:

„Treba razlikovati ta okupljanja. Prvo i drugo okupljanje će koristiti meni i stožeru da se ponovo međusobno upoznamo, iako tu ima igrača koji su igrali u moje vrijeme. Bit će to analiza stanja i procjena kvalitete i mogućnosti te momčadi. To će biti početak upoznavanja s načinom rada stožera i igrača. Bit će to jedna moja vizija i moj cilj te kako ga dostići. Neće to biti puni intenzitet ali će se vidjeti što hoću i na čemu će se temeljiti koje pripreme“.

„Bit će važno izgraditi poštovanje svakog pojedinca koji je pozvan u reprezentaciju prema reprezentativnom dresu i na tome ću inzistirati od početka. To nije neki hir već smatram da se bez dobrog tima ne mogu ostvariti snovi. Momčad je za mene prvi i najbolji igrač i uvijek je ”mi ” ispred ”ja”. Ne vidim drugi način kako bi dostigli rezultat. Moramo uživati u kolektivnom ponašanju, disciplini, ali i kolektivnoj odgovornosti.”

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.