HRS

VIDEO: ČERVAR OBJAVIO STRUČNI STOŽER HRVATSKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE

VIDEO: ČERVAR OBJAVIO STRUČNI STOŽER HRVATSKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE

Konferencija za novinare u prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza

Photo: Hrvatska reprezentacija

Izbornik muške seniorske reprezentacije Lino Červar i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac na današnjoj konferenciji za medije održanoj u prostorijama HRS-a objavili su svoj plan i program prvog ciklusa priprema koje započinju prvog svibnja u Poreču. Na konferenciji su objavili i članove stručnog stožera koji će pratiti reprezentaciju i pomoći izborniku da pripremi igrače za prvenstvo u Hrvatskoj.

U uvodnoj najavi predsjednik Grahovac najavio je nadolazeće događaje rukometnog svijeta kojih će u mjesecu lipnju biti poprilično dosta.
„Želim napomenuti da će se 23. lipnja u koncertnoj dvorani Lisinski održati ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo kojemu smo domaćini 2018. Do tada ćemo imati poznate sve sudionike Prvenstva. U lipnju 2017., od 16. do 25., Zagreb je domaćin i juniorskog i seniorskog Europskog prvenstva u rukometu na pijesku. Za cijeli period od desetak dana će biti puno rukometa u Zagrebu. Prva akcija koja će se događati izvan Zagreba je Festival rukometa od 8. do 14. lipnja u Umagu. Na Festivalu će biti seminar trenera, sudaca, igrat će se završnica za mlađe kadetkinje i kadete te završnica ženskog i muškog Kupa Hrvatske. Dobili smo i domaćinstvo kadetskog Europskog prvenstva 2018., to je muška reprezentacija 2000. godište, Prvenstvo će se igrati u kolovozu 2018. u Varaždinu i Koprivnici”.

Izbornik Lino Červar razjasnio je i pitanje stručnog stožera:
„Osim mene u stožeru će biti treneri koji će mi pomagati, a to su Hrvoje Horvat i Zlatko Saračević. Nadalje, imat ćemo dva kondicijska trenera Peru Kuterovca i Mirka Krolu te dva trenera vratara Vladu Šolu i Ninoslava Pavelića.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.