Červar: “Umorio sam se od borbe u Metalurgu, idem kući”

Červar: “Umorio sam se od borbe u Metalurgu, idem kući”

Negdašnji hrvatski izbornik otkrio je zašto odlazi iz Metalurga koncem sezone.

Lino Červar objavio je kako će na kraju sezone napustiti makedonski Metalurg, a prije eventualnog novog trenerskog angažmana plan je dobro se odmoriti i napuniti baterije u krugu obitelji.

“Umorio sam se od borbe u Metalurgu i nakon ove se sezone vraćam kući. Napravio sam zaista sve što sam mogao da klub ne nestane, kao što se jednom dogodilo Atletico Madridu”, rekao je Červar za 24sata.

Červarovo se ime u posljednje vrijeme, zajedno s onim Veselina Vujovića, spominje u kontekstu preuzimanja reprezentacije Slovenije. “Nitko me nije zvao, a bilo bi glupo da govorim hipotetski. Sad mi je važno samo odmoriti se.”

Bivši hrvatski izbornik prokomentirao je i nasljednika Slavka Goluže na klupi kauboja Željka Babića. “Dvije utakmice su definitivno premalo za nekakav sud, ali očekujem da se Hrvatska vrati u finala velikih natjecanja. Babić je moj učenik, uključio sam ga u stožer, a s ovim je poslom prihvatio veliku odgovornost. Treba imati idejui viziju, očekujem od njega i koordinatora Balića da nas već u Poljskoj vrate u sam svjetski vrh”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.