Challenge Cup: Mladostašice poražene u Domu odbojke

Challenge Cup: Mladostašice poražene u Domu odbojke

Odbojkašice švicarskog Sm'AESCH Pfeffingen u šesnaestini finala Challenge Cup-a svladale su odbojkašice sa Save.

Foto: HAOK Mladost Proenergy / Facebook

Nakon nastupa na MEVZA Cup-u u Bratislavi, odbojkašice Mladosti odigrale su vrlo važnu utakmicu i u Zagrebu. U Domu odbojke odigran je susret šesnaestine finala Challenge Cup-a, a u goste su došle odbojkašice švicarskog Sm’AESCH Pfeffingena. Mladostašice su u prvom susretu svladale odbojkašice Sm’AESCH Pfeffingena rezultatom 3:1 te su u ovoj utakmici trebale osvojiti dva seta kako bi izbjegle zlatni set i osigurale prolaz u osminu finala Challenge Cup-a.

Gošće su iznimno dobro otvorile utakmicu što se pokazalo i na rezultatu. Gostujuća ekipa svladala je Mladostašice rezultatom 3:0 u setovima (14:25, 22:25, 18:25) te odvela utakmicu u zlatni set. U zlatnom setu  je gostujući sastav nastavio u istom ritmu. Odbojkašice zagrebačke Mladosti nisu uspjele okrenuti rezultat u svoju korist pa je zlatni set završio rezultatom 10:15 u korist gošći.

Igračice trenera Ivaniševića tako nisu uspjele izboriti prolazak u osminu finala Challenge Cup-a. Igračice HAOK Mladost Proenergy će 27. i 28. siječnja nastaviti svoj nastup na MEVZA Cup-u. Utakmice će se igrati u mađarskom gradu Békéscsabaiju te će odbojkašice sa Save pokušati izboriti plasman na završni turnir.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.