Challenger Brescia: Galović zaustavljen u polufinalu

Challenger Brescia: Galović zaustavljen u polufinalu

Hrvatski tenisač Viktor Galović nije se uspio plasirati u finale Challengera u Bresciji nakon što ga je u polufinalu svladao Litvanac Laurynas Grigelis.

Hrvatski tenisač Viktor Galović nije se uspio plasirati u finale Challengera u Bresciji nakon što ga je u polufinalu svladao Litvanac Laurynas Grigelis sa 7:6(4) i 6:1.

Prvi set se odlučivao u ‘tie-breaku’, a da pritom nije bilo oduzimanja početnog udarca kod oba tenisača. U trinaestoj igri za nijansu bolji bio je Grigelis koji nije izgubio niti jedan poen na svom servisu, dok je Galović izgubio samo jedan, ali dovoljno da Litvanac zaključi ‘tie-break’ sa 7:4.

Nakon što su oba tenisača bila podjednaka u prvom setu, u drugom setu posve drugačija priča. Grigelis je našem tenisaču dopustio jedan jedini gem i uvjerljivo je osvojio drugi set sa 6:1 te tako ostvario plasman u finale.

U finalu Brescije Grigelis će igrati protiv Slovaka Lukaša Lacka, koji je u svom meču polufinala svladao bosanskohercegovačkog tenisača Mirzu Bašića sa 6:7(3), 6:4 i 7:6(1).

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.