Challenger Ismaning: Naslov za braću Draganja!

Challenger Ismaning: Naslov za braću Draganja!

Braća Marin i Tomislav Draganja osvojili su Challenger u Ismaningu nakon preokreta protiv Nijemaca Dustina Browna i Tima Putzea s 2:1 u setovima (6:7, 6:2 i 10:8).

foto: http://www.tennisphotoworld.com

Hrvatski tenisači, braća Marin i Tomislav Draganja, osvojili su naslov na Challengeru u njemačkom Ismaningu nakon što su u finalu slavili s 2:1 u setovima (6:7(1), 6:2, 10:8) protiv njemačke kombinacije Dustin Brown i Tim Puetz.

Nakon pobjede Mate Pavića u paru s Oliverom Marachom na ATP turniru u Stockholmu, hrvatska kombinacija Marin i Tomislav Draganja osvojila je naslov pobjednika na Challengeru u Ismaningu nakon što su pobijedili Nijemce Dustina Browna i Tima Puetza.

Prvi set se odlučivao u ‘tie-breaku’ nakon što nijedan par nije uspio oduzeti početni udarac. U trinaestoj igri njemačka kombinacija je s lakih 7:1 osvojila prvi set.

U drugom setu hrvatska kombinacija je s dva ‘breaka’, u trećem i sedmom gemu, osvojila set sa 6:2 i izjednačila rezultat u setovima na 1:1.

Treći set ponudio je pravu dramu. Braća Draganja su gubila početni udarac u četiri navrata, ali je njemačka kombinacija gubila svoj u pet navrata. U konačnici su naši tenisači osvojili treći set s 10:8 i naslov pobjenika parova.

Challenger Ismaning (parovi) – finale

Marin Draganja/Tomislav Draganja – Dustin Brown/Tim Puetz  6:7(1), 6:2, 10:8.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.