Challenger: Viktor Galović i Ante Pavić pobjedama startali!

Challenger: Viktor Galović i Ante Pavić pobjedama startali!

Galovića u osmini finala čeka bolji iz dvoboja između Talijana Gianluce Di Nicole i Rusa Ivana Gakhova, dok Pavić u svom meču osmine finala igra protiv Šveđanina Eliasa Ymera.

Hrvatski tenisači Viktor Galović i Ante Pavić pobjedama su startali na Challengerima.

Galović je slavio protiv Talijana Enrica Dalla Vallea na turniru u talijanskoj Andriji sa 7:6(3) i 6:4, dok je Pavić na turniru u indijskom Bangaloreu nadjačao Japanca Kaichija Uchidu sa 6:3 i 6:4.

Prvi set između Galovića i Talijana morao se odlučivati u ‘tie-breaku’ nakon što nije bilo oduzimanja početnog udarca kod oba tenisača. U trinaestoj igri naš tenisač dvaput je oduzimao poen Dalla Valleu na njegovom servisu i osvojio ‘tie-break’ sa 7:3. U drugom setu u trećem gemu Galović radi ‘break’ na servisu Talijana za vodstvo 2:1. Sačuvao je svoj početni udarac i zaključio drugi set sa 6:4 te se plasirao u osminu finala.

Pavić je odlično ušao u meč kada je već u drugom gemu, na servisu Uchide, napravio ‘break’ za vodstvo 2:0. Do kraja seta sačuvao je svoj početni udarac i osvojio prvi set sa 6:3. U drugom setu u petom gemu naš tenisač oduzima početni udarac Japancu za vodstvo 3:2. Do kraja seta nije bilo više ‘brejkova’ te je Pavić zaključio set sa 6:4 i tako se plasirao u osminu finala Bangalorea.

Galovića u osmini finala čeka bolji iz dvoboja između Talijana Gianluce Di Nicole i Rusa Ivana Gakhova, dok Pavić u svom meču osmine finala igra protiv Šveđanina Eliasa Ymera.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.