CHINA CUP: Vatreni danas protiv Čilea

CHINA CUP: Vatreni danas protiv Čilea

'Dat ćemo sve od sebe, znamo čiji dres nosimo i nema druge.' Rekao je Franko Andrijašević.

Dominik Livaković/Foto: Gettyimages

Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra polufinale China Cupa protiv reprezentacije Čilea. Nakon što je  Kina jučer izgubila u prvom polufinalu od Islanda 2:0 na rasporedu je utakmica između Hrvatske i Čilea.

Utakmica počinje u 12:30, a prijenos utakmice možete gledati na kanalu Arenasport 3. Vatreni su u Kinu doputovali s manje poznatim imenima, nema onih na koje smo već navikli, poput Mandžukića, Modrića i društva. Od onih  koje smo već vidjeli u A reprezentaciji tu su samo Domagoj Antolić, Josip Pivarić i Livaković.

“Moramo bez alibija ući u utakmicu i pokazati se u najboljem svjetlu. Dat ćemo sve od sebe, znamo čiji dres nosimo i nema druge. Pokušat ćemo se nametnuti se izborniku”, rekao je Andrijašević.

Poraženi iz ovog susreta igrat će za treće mjesto protiv Kine, a pobjednika u finalu čeka Island.

Popis hrvatske reprezentacije za ‘China Cup’:

Vratari: Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barać (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter), Toni Datković (Koper), Nikola Matas (Osijek)

Vezni: Josip Mišić (Rijeka), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Fran Tudor (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)

Napadači: Antonio Perošević (Osijek), Mirko Marić (Lokomotiva)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.