Cibona ima novu Upravu, Petrović ostao predsjednik

Cibona ima novu Upravu, Petrović ostao predsjednik

Cibona je formirala Upravni odbor, a na mjestu predsjednika, ostao je, Aleksandar Petrović, zbog poslovne spriječenosti prvotno predloženog člana uprave Francka, Ivana Artukovića.

Aleksandar Petrović

Cibona je formirala Upravni odbor, a u njemu se nalaze petorica predstavnika koji su na tu poziciju došli jednoglasnom odlukom. Predstavnici su tako postali Ivan Artuković, Dubravko Kmetović, Marko Udovičić, Miljenko Rebić i Aleksandar Petrović koji je ostao na čelu Uprave zbog poslovne spriječenosti prvotno predloženog Ivana Artukovića.

Iz kluba prenosimo riječi Ace Petrovića: “Uvjeren sam da će novi Upravni odbor, koji smo na moje veliko zadovoljstvo formirali isključivo iz redova realnog sektora, osigurati financijsku sigurnost Kluba u periodu koji je pred nama. Na prvom zajedničkom sastanku već smo razgovarali o preustroju Kluba i budućim planovima koji će se svakako temeljiti na racionalnom trošenju te ulaganju u razvoj mladih talenata od kojih neki već sada pokazuju ogroman potencijal“.

Artuković, član je Uprave obiteljske kompanije Franck koji je glavni i najdugovječniji sponzor Cibone, ali je zbog poslovnih obaveza morao prepustiti Petroviću ulogu predsjednika Upravnog odbora Cibone: “S obzirom na obveze koje imam kao član Uprave Francka, u ovome trenutku ne bi bilo moguće u potpunosti se posvetiti odgovornostima koje nosi funkcija predsjednika kluba, posebice u ovom prijelaznom razdoblju koje zahtjeva iznadprosječan angažman. Stoga je dogovor da Aleksandar Petrović i dalje obnaša tu dužnost. On je u kratkome razdoblju napravio ključne poteze za stabilno funkcioniranje kluba”. 

A glavni sponzor će još uvijek čvrsto stajati uz Cibonu, poručio je Artuković: “Franck, kao najdugovječniji sponzor Cibone, podržava ovaj novi ustroj i način vođenja kluba gdje se naglasak stavlja na poslovna znanja i iskustvo, a upravo tu vidim prostor za svoj doprinos. Vizija je jasna – Cibona kao zdrav i uspješan klub“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.