Cibona još uvijek bez dogovora s vjerovnicima

Cibona još uvijek bez dogovora s vjerovnicima

Ako igrači ne prihvate ponudu iz kluba Cibona neće moći dovoditi strance niti Hrvate koji su protekle sezone bili registrirani za strane klubove

Košarkaši Cibone/www.cibona.com

Košarkaški klub Cibona još nije postigao dogovor s vjerovnicima. Opće je pozanto da je klub u teškoj financijskoj situaciji. Dugovanja četvorici igrača, Damiru Markoti, Marku Tomasu, Goranu Vrbancu i Gordanu Giričeku još uvijek nisu riješena. Rok koji je Cibona postavila pred četvoricu igrača da se izjasne žele li prihvatiti ponudu o isplati polovice duga sada, a potom isplate još četvrtine spomenutog duga u ratama je istekao, a odgovora od strane igrača nema.

– Odlučili smo nastaviti pregovore jer se radi o prevažnom pitanju za klub. U dnevnim smo kontaktima s vjerovnicima i odvjetnicima, nastavljamo pregovore u nadi da ćemo doći do pozitivnog rješenja”, izjavio je Cibonin pregovarač Aleksandar Petrović dodavši da se ovaj proces mora riješti do 1. rujna.

Ako igrači ne prihvate ponudu iz kluba Cibona neće moći dovoditi strance niti Hrvate koji su protekle sezone bili registrirani za strane klubove.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.