CIBOSI: ” Zainteresirani smo za pobjedu, dogurat ćemo do Final Four-a!”

CIBOSI: ” Zainteresirani smo za pobjedu, dogurat ćemo do Final Four-a!”

Damir Mulaomerović: "Mene interesira pobjeda!"

Foto: KK Cibona Facebook

Cibona u srijedu, 23. ožujka u 19 sati, dočekuje ruski Enisey iz Krasnojarska u drugoj utakmici četvrtfinala FIBA Europe Cupa.

Vukovi priželjkuju pobjedu te vjeruju da mogu dogurati do final foura iako su svjesni ‘opasnosti’ koja dolazi iz Rusije.

“Očekujemo dobru utakmicu kao uvijek i nadamo se da će pobjeda otići na našu stranu. Ruska ekipa se pokazala dobrom. Imaju tri američka igrača koji igraju dobro i moramo dati sve od sebe. Ne smijemo izgubiti”, rekao je Nik Slavica.

“Čeka nas utakmica protiv jedne dobre ekipe koja se pokazala dobrom i koja igra čvrsto. Bio sam zadovoljan načinom na koji smo igrali bez obzira što je prvo poluvrijeme obilovalo s puno koševa”, osvrnuo se trener Damir Mulaomerović na prvu utakmicu četvrtfinala zaključivši riječima: “Nije nam problem vratiti se nazad i apsolutno sam siguran da ćemo se još jednom vratiti u Krasnojarsk. Ipak igramo za final four. Moji momci su to zaslužili bez daljnjega igrom i ponašanjem. Siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu i mene interesira pobjeda.”

Foto: KK Cibona Facebook

Foto: KK Cibona Facebook

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.