Čilić: “Neću se zadovoljiti samo s jednim Grand Slamom”

Čilić: “Neću se zadovoljiti samo s jednim Grand Slamom”

Najbolji hrvatski tenisač dao je intervju za službenu stranicu ATP-a...

Marin Čilić ovoga tjedna tražit će svoje ‘mjesto pod suncem’ u Ženevi. Najbolji hrvatski tenisač još uvijek traži put povratka nakon neugodne ozljede ramena, a tom je prigodom dao intervju službenoj stranici Svjetske teniske federacije (ATP).

Osvrnuo se Marin još jednom na trenutak kada je ‘pokorio’ US Open. “Tada sam igrao najbolji tenis u karijeri, pogotovo u posljednja tri meča na turniru. To je najbolji osjećaj koji tenisač može imati.”

“Najteži susret je bio protiv Gillesa Simona. Ne volim njegov način igre – ne odgovara mi i pobijediti ga je bilo zaista teško i zbog vremenskih uvjeta. Ta mi je pobjeda pomogla da dosegnem višu razinu kako je turnir odmicao”, kaže Čilić.

Premda je trenutačno daleko od tenisa kakav je prezentirao u periodu najvećih uspjeha, Marinove su želje jasne. “Cilj mi je ponovno igrati tenis kakav sam igrao u New Yorku svakoga tjedna. To mi je najveći izazov i motivacija. Ne želim biti zadovoljan samo s jednim Grand Slamom, sve se mora nadograđivati i samo trebam nastaviti sa svojom ekipom raditi još više i napornije”, zaključio je Međugorac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.