Ćiro: “Da je tako kako govore, Šukera bi odavno priveli”

Ćiro: “Da je tako kako govore, Šukera bi odavno priveli”

Miroslav Ćiro Blažević osvrnuo se na aferu s klađenjem u koju je navodno uključen i njegov nekadašnji igrač Davor Šuker.

Miroslav Ćiro Blažević/Getty Images

Miroslav Ćiro Blažević koji je otkrio kako već dugo godina nije u dobrom odnosu sa bivšim Kockastim, Davorom Šukerom, komentirao je njegovu umiješanost u aferu klađenja u kojoj je bivša devetka hrvatske reprezentacije navodno uplaćivala novac na namještene utakmice za osuđenog Antu Šapinu.

Popularni Ćiro navodi kako je sve to dio namještaljke koja se vodi na račun predsjednika HNS-a, a predvode je isti ljudi koji su nacrtali kukasti križ na poljudskom stadionu pred susret protiv Italije. Nadalje je trener svih trenera otkrio kako čovjeka na kriminal navodi neimaština, a Šuker u ovom trenutku ipak ima puno novaca na svome računu.

Iako je Šuker vjerojatno dio bochumske istrage koja je počela prije četiri godine, Blažević vjeruje kako njegov bivši napadač nije kriv: “Ukoliko je tako kao što govore, on bi već odavno bio zatvoren. Garantiram da to nije točno, iako je i mene prevario u životu.”

Ćiro je na kraju otkrio kako nikada ne bi vodio namještenu utakmicu iako je svojevremeno dok je trenirao francuski Nantes bio u kućnom pritvoru zbog sumnje u umiješanost u namještanje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.