Ćiro: “Finale Kupa je uništeno, a Šuker i Mamić misle da su iznad svih i da se nogomet igra radi njih“!

Ćiro: “Finale Kupa je uništeno, a Šuker i Mamić misle da su iznad svih i da se nogomet igra radi njih“!

Trener svih trenera opleo je po HNS-u.

Miroslav Ćiro Blažević/Foto: Gettyimages

Nakon što je zagrebački Dinamo osvojio Kup Hrvatske minimalnom pobjedom nad Hajdukom, ali i uz pomoć sudaca, oglasio se i legendarni trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević:

“Sudačka pomoć nije ništa novo u svijetu nogometa. Finale je uništeno, no za to ne treba kriviti igrače Dinama, koji su svoje zaslužili. Problem je u odnosima u našem nogometu i zato sam tužan. Ja nisam nikad povrijedio ijednu sportsku fernesu i tu se razlikujem od ovih ljudi koji danas vode naš nogomet“, izjavio je i nadovezao se:

“U našem nogometu netko, a zna se tko, poremetio je odnos između aktera i onih najvažnijih, jer nisu znali odgojiti svoje igrače da znaju da je najvažnija u svemu publika. Da nema publike, koja je svrha utakmica? Loše suđenje također odbija publiku, toga u HNS-u moraju biti svjesni“.

Za kraj je poručio:

“Još prije utakmice u Vinkovcima oni koji vode Savez nisu bili dočekani ovacijama nego zvižducima. To sve govori i ja sam zbog toga žalostan, no to je tako i oni su si sami krivi. Davor Šuker i Zdravko Mamić smatraju da su važniji od publike i da je hrvatski nogomet tu radi njih. A ono što se dogodilo u finalu Kupa samo je epilog svega navedenog“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.