Ćiro izborniku zamjerio jednu stvar: “On mora biti apsolutni gospodar situacije”

Ćiro izborniku zamjerio jednu stvar: “On mora biti apsolutni gospodar situacije”

Blažević smatra kako vodstvo HNS-a Daliću mora dopustiti priključenje Dražena Ladića.

Miroslav Ćiro Blažević odveo je hrvatsku nogometnu reprezentaciju na jedno od pet svjetskih prvenstava na kojima smo bili ili ćemo tek otići, ali je zasad postigao i najveći uspjeh osvojivši broncu u Francuskoj.

Blažević je bio oduševljen predstavom Kockastih u baražu protiv Grka i vođenjem reprezentacija od strane novog izbornika kojemu zamjera samo jednu sitnicu.

“Rekao je Kramariću “izvini”. Što ćeš ti meni “izvini”? On mora biti apsolutni gospodar situacije, da odlučuje bez da nekomu kaže zašto je to tako. Šef mora biti apsolutni šef, samo tako može napraviti ono što očekujemo na Svjetskom prvenstvu”, odrješit je Ćiro kojega žalosti što Dalićevu stožeru nije priključen njegov bivši reprezentativac.

“Žalostan sam što mu Šuker i društvo nisu dopustili da uzme Ladića. Neophodno je da uzme Ladića, oni su frendovi, već su radili zajedno i ne bi ga Dalić tražio da ne zna koliko bi mu Ladić bio koristan. Siguran sam da će za to izboriti. Ni Šuker ni Mamić nemaju tu snagu da smijene Dalića, cijela nogometna nacija je iza Dalića”, nastavio je Trener svih trenera u svom stilu prognoziravši koji su hrvatski limiti u Rusiji.

“Siguran sam da se ova ekipa pod vodstvom Zlatka Dalića može dignuti do finala, to je uistinu tako, trebaju se posložiti neke stvari, nije dovoljno samo da je ekipa moćna, mora sve ‘štimati’ da bi se napravio adekvatan rezultat”, kazao je Ćiro koji za veliki rezultat zaziva i povratak u reprezentaciju stožernih igrača.

“Prije svega, to je dečko koji se oporavio, onaj koji igra za Juventus, Pjaca, on je drugi Ronaldo. I Ćorluka se isto mora oporaviti. Njih dvojica bi trebala biti uz ove postojeće, još će se situacija iskristalizirati. Vlašić je tu isto”, zaključio je bivši izbornik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.