Ćiro: “Kovač i Šuker trebaju odmah dati ostavke!”

Ćiro: “Kovač i Šuker trebaju odmah dati ostavke!”

Miroslav Ćiro Blažević pozvao je Niku Kovača i Davor Šukera da, nakon poraza od Norveške, ponude ostavke na svoje funkcije u HNS-u...

Miroslav Ćiro Blažević/Getty Images

Poraz od Norveške u kvalifikacijama za Euro 2016. i dovođenje u situaciju u kojoj kockasti više ne odlučuju o vlastitoj sudbini, komentar je moralo izmamiti i od proslavljenog hrvatskog izbornika Miroslava Ćire Blaževića.

“Samo što nisam pao u nesvijest od muke i ovakve igre naše reprezentacije. Znate li tko je najvažniji igrač u momčadi? Trener! A naš je trener u Austriji, Salzburgu, odakle komandira”, ispalio je Ćiro za Večernji te nastavio oštro sipati kritike na račun Nike Kovača.

“Niti zna napraviti organizaciju igre, ni atmosferu u momčadi i oko nje. No kako i bi kad ne diše s nama, s rajom. Tu se stvara duh i dobro ozračje i zbog toga ga pozivam da odmah da ostavku, kao i Davora Šukera. Šukera, pače, treba uhapsiti jer nam je iz svoga egoizma uskratio radost izabravši Niku za izbornika. Lokomotivu na atmoski pogon dao je čovjeku koji zna voziti samo bicikl”, kaže trener svih trenera. “Sve što je napravio kao igrač kompromitirao je tim potezom kao predsjednik HNS-a.”

Ćiro igračima najviše zamjera – manjak disponiranosti. “Imali su htijenja, ali ne i žustrine, ratničkog pristupa jer to im nema tko iskomunicirati”, zaključio je vidno razočarani ‘brončani’ strateg.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.