Legendarni Ćiro u svom stilu: “Sad bih im majku! Ma što nisu zabili peti, može ih biti sram!”

Legendarni Ćiro u svom stilu: “Sad bih im majku! Ma što nisu zabili peti, može ih biti sram!”

Poručio je hrvatskoj nogometnoj javnosti da nema straha od uzvrata, kaže da će i tada Hrvatska slaviti.

foto: http://www.novilist.hr

“Odigrali smo odlično, pokazali smo klasu, Grci nam nisu mogli ništa. Šteta što nismo zabili još koji gol, ali bit će i ovo dovoljno”, poručio je u svom stilu legendarni “trener svih trenera” Miroslav Ćiro Blažević.

Kao i uvijek, Ćiro se iznova pokazao velikim nogometnim genijalcem i znalcem. Iako je Hrvatska s Maksimira Grke ispratila s četiri isporučena torpeda u mreži, Ćiro je bio nezadovoljan jer očekivao je da će se Grci kući vratiti s još barem golom više u mreži. I ovako prepuni Maksimir mogao je uživati u rapsodiji u kockastom.

Dalićeva Hrvatska od prve do posljednje minute izgledala je kao dobro uštimani orkestar koji je publici isporučio čisto zadovoljstvo. Sadašnjem izborniku pripadaju pobjedničke lovorike, Hrvatska je ponovno bila moćna, spremna od prve do posljednje minute prezentirati nogomet vrijedan divljenja.

Nekad izbornik, sjetimo se čarobne 1998., danas najveći navijač, vizionar kao i uvijek, Ćiro se pozabavio prognozama, mada veli da ništa nije gotovo dok se ne odigra i ona uzvratna utakmica, smatra da smo favoriti, iako se ne kaže bez razloga da je oprez majka mudrosti. ¨Neću to reći, jer nogomet je čudesan, sve je moguće, sve se može preokrenuti kad ne očekuješ. Ali, velika je ovo pobjeda, ma, bit će to za Grke nemoguća misija u uzvratu.

Neki dan je Ćiro Blažević vizionarski prognozirao: “Zabit ćemo im pet komada”. I zamalo pogodio, Dalićevi Vatreni Grcima su isporučili tek jedan zgoditak manje. I razgalili srca okupljenih na maksimirskom nogometnom zdanju. Optimist je i kada je riječ o uzvratu, pa zna on kako se pobjeđuje Grke!

Poručio je hrvatskoj nogometnoj javnosti da nema straha od uzvrata, kaže da će i tada Hrvatska slaviti. Pozlatile mu se riječi, a uostalom nebi bilo prvi puta da se njegove vizije i prognoze pokažu punim pogotkom. Na radost svih ljubitelja nogometne igre u Hrvatskoj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.