Ćiro: “Za situaciju u HR nogometu kriva je – Jadranka Kosor”

Ćiro: “Za situaciju u HR nogometu kriva je – Jadranka Kosor”

Miroslav Blažević detektirao je krivca za stanje u hrvatskom nogometu...

Miroslav Ćiro Blažević/Getty Images

Niti jedna rasprava u hrvatskom nogometu ne bi bila ‘sočna’ da nema – Miroslava Ćire Blaževića. Proslavljeni hrvatski trener komentirao je posljednju Uefinu drastičnu kaznu Hrvatskoj, zbog koje će reprezentacija kontra Italije igrati pred potpuno praznim Poljudom.

Otpočele su promptno ogromne sumnje u Dalmaciji, a sve se više govori o tome da je Davor Šuker znao kakva će biti reakcija krovne europske nogometne organizacije.

“Jako mi je žao što nam je UEFA zavalila šamarčinu. Nepravedno je razmišljati i govoriti kako je Šuker išta znao, jer on nikako nema taj običaj – previše je konkretan, izravan, a možda mu upravo to i škodi. Zaista nije pravedno da mu se pripisuju takve igrice, ne zaslužuje to!”, ističe Blažević.

Prvi razgovori čelnika Hajduka i HNS-a prošli su dobro, a svima je jasno kako se takva praksa nužno mora nastaviti – za boljitak kompletnog hrvatskog nogometa, koji u posljednje vrijeme posred lica prima udarac za udarcem.

“Tenzije se u svakom slučaju moraju smanjiti kako bi se problemi konačno riješili. Mamić i Šuker, dva naša najznačajnija čovjeka, uporno ignoriraju publiku. Šaljem im očinsku poruku: Naučite već jednom da smo svi u ovome zbog navijača i ako s njima ne znaš uspostaviti komunikaciju, onda odstupi jer nitko ne smije biti važniji od publike.”

U svom stilu, nakon pokušaja smanjivanja tenzija, dolio je Ćiro još malo ‘ulja na vatru’: “Za sve je kriva Jadranka Kosor. Imenovala je jednu običnu lakrdiju od skupštine iz koje je eliminirala pokojnog Markovića, a oni su na vlast došli – neregularno”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.