Čitatelji Mundo Deportiva: Ivan Rakitić bio je najbolji igrač Barcelone protiv Napolija

Čitatelji Mundo Deportiva: Ivan Rakitić bio je najbolji igrač Barcelone protiv Napolija

'Svakim se danom osjećam sve bolje i gladan sam pobjeda. Stvorili smo mnogo šansi protiv Napolija, što je važno za izgradnju samopouzdanja', rekao je Rakitić

Ivan Rakitić u duelu s Lorenzom Insigneom/Getty Images

Ivan Rakitić bio je uvjerljivo najbolji pojedinac u prijateljskoj utakmici Barcelone i Napolija u Ženevi, koju je njegova momčad izgubila s 0:1. Smatraju to čitatelji katalonskog dnevnika Mundo Deportivo, koji su do trenutka zaključenja ovog teksta hrvatskom reprezentativcu dodijelili više od polovice svih glasova, čak 53 posto.

Najbolje recenzije iza Rakitića su pokupili Bartra (14%), Pedro (12%) i Iniesta (10%). Alen Halilović, logično, nije ponuđen u izboru jer je u igru ušao tek u 60. minuti, upravo umjesto Rakitića.

Bivši kapetan Seville, kojega je ponajboljim pojedincem proglasio i katalonski dnevnik Sport, poručio je nakon utakmice da se svakim danom osjeća sve bolje.

– Stvara se sve više razumijevanja među igračima i to nas ohrabruje. Sretan sam, želim se nastaviti poboljšavati, a moja glad za pobjedama stalno je prisutna. Protiv Napolija smo stvorili velik broj šansi, što je važno za izgradnju samopouzdanja – kazao je Rakitić.

Prokomentirao je i pogrešku vratara Claudija Brava nakon koje je Napoli zabio jedini gol.

– To se može dogoditi svakom golmanu i ne umanjuje povjerenje koje trener i svi igrači imamo u njega. Ne vjerujem da će ga taj kiks uzdrmati – zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.