Claudio Ranieri se vraća u Premiership

Claudio Ranieri se vraća u Premiership

Foto: Claudio Ranieri/Twitter

Od trenutka kada je Claudio Ranieri šokantno dobio otkaz u Leicesteru, kojeg je prethodno doveo do čudesnog naslova prvaka engleske lige, traju spekulacije oko novog angažmana Talijana. Prethodno je povezivan s povratkom u Serie A i s klupom Alžira, no čini se kako će Ranieri nastaviti svoju avanturu na Otoku.

Naime, prema pisanju engleskih tabloida Ranieri bi trebao postati novi menadžer Watforda. Iako Watford sasvim dobro gura u Premiershipu (10. mjesto), njegov vlasnik Gino Pozzo sve više postaje nezadovoljan sadašnjim menadžerom Walterom Mazzarijem. Naime, Pozzo sunarodnjaku zamjera što još uvijek nije dovoljno dobro naučio engleski jezik i što ekipa ne pokazuje znakove većeg napredovanja. Vijest treba uzeti ozbiljno pogotovo ako znamo da se Pozzo u prošlosti već riješavao trenera koji su ostvarivali solidne rezultate. Tako je otkaz prije početka prvenstva dobio Slaviša Jokanović koji je ostvario promociju Watforda u elitni rang engleskog nogometa, a ista sudbina je snašla i Quique Floresa, koji je ostvario 13. mjesto i polufinale FA kupa.

Stoga je sasvim moguće da je Mazzari već bivši, a da je njegov sunarodnjak Ranieri prvi u redu za preuzimanje klupe ovog engleskog prvoligaša.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.