Čolak oborio sve državne rekorde

Čolak oborio sve državne rekorde

Čolak srušio i posljednji nacionalni rekord...

Foto: adrex.com

Goran  Čolak, višestruki svjeski prvak i rekorder na AIDA Svjetskom dubinskom  prvenstvu u  Limassolu  u Cipru srušio je uspješno  i posljednji nacionalni rekord i tako postigao novi sporski rezultat.

Uspješnim zaronom te osvojenim četvrtim mjestom s 98 metara u disciplini ronjenja u dubinu bez peraja uz povlačenje po konopu, hrvatski repezetativac je tako od danas je ponosni  nositelj svih nacionalnih rekorda u svim disciplinama ronjenja na dah –  bazenu i u dubinu.

 Goran je postao ukupni pobjednik natjecanja po ukupnom zboju  bodova u sve tri discipline te će primiti nagradu u sjećanje na Nataliju Molčanovu, slavnu sportašicu i roniteljicu-rekorderku koja je nedavno nestala u jednome dubinskom zaronu. Goran je prvi koji će primiti ovu prestižnu nagradu, a koja će se u budućnosti dodjeljivati za najveće sportske rezultate u ronjenju na dah.

 Nakon AIDA Svjetskog prvenstva na Cipru, Goran putuje na prvo takvo Svjetsko dubinsko prvenstvo u organizaciji CMAS-a, druge najveće organizacije za ronjenje na dah na svijetu. Natjecanje će  se održati početkom listopada na otoku Ischia u Italiji. Rezultati s Cipra najavljuju odlične vijesti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.