Conte: “Isprobavam nove taktičke zamisli, želim u igračima vidjeti želju za pobjedom“

Conte: “Isprobavam nove taktičke zamisli, želim u igračima vidjeti želju za pobjedom“

Talijan se dotaknuo Chelseajeve dosadašnje sezone.

Foto: Chelsea Transfers/Twitter

Chelsea pokušava nove taktičke zamisli ne bi li našao balans i uravnoteženost u igri, izjavio je Antonio Conte. Talijan također vjeruje i da je Eden Hazard ponovno u najboljoj formi, a hvalio je i Fabregasa i Moratu.

“Mislim da je Eden na maksimalnoj razini fitnesa i to je ono što je vrlo važno za mene. On i Morata sjajno se nadopunjuju, ali također dobro surađuju i sa suigračima, kao što je Fabregas. Mislim da ove sezone mijenjamo nešto da nađemo novi balans, samo ne znam točno što. Jako smo dobri u napadu, ali i obrani, nešto što nije bio slučaj prethodne sezone. Nadam se nastavku poboljšanja“, izjavio je talijanski stručnjak.

Dotaknuo se Conte i cjelokupne sezone Plavaca.

“Priznajem, ova momčad pokazuje zaista veliku želju za napretkom i osvajanjem trofeja, no uvijek stavljam sebe ispred momčadi da preuzmem odgovornost ako nešto pođe po zlu. Ove sezone već smo se susreli s mnogo problema od samog početka i sad nam je cilj naći dobru formu za naše igrače. Kante se dobro oporavlja, a i Drinkwater je počeo trenirati. Izborili smo osminu finala Lige prvaka i pokazali od samog početka želju za pobjedom. To je ono što želim vidjeti u svakoj budućoj utakmici“, zaključio je Conte.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.