Conte: “Milan me uopće ne zanima”

Conte: “Milan me uopće ne zanima”

Talijanski izbornik Antonio Conte izjavio je kako ga ne zanima posao u Milanu, budući da s reprezentacijom azzurra želi nastupiti na EP 2016. godine...

Antonio Conte/Foto: commons.wikimedia.org - Bendoni communication

Talijanski nogometni izbornik Antonio Conte demantirao je medijske insinuacije oko napuštanja klupe azzurra i preuzimanja AC Milana.

Talijanski su mediji, naime, ovih dana krenuli sa žustrom ‘smjenom’ Filippa Inzaghija na klupi crveno-crnih, budući da se njegova momčad trenutačno nalazi na 11. mjestu prvenstvene ljestvice sa čak 24 boda manje od vodećeg Juventusa.

“Sretan sam i zadovoljan na klupi talijanske reprezentacije i ovdje želim završiti posao koji sam započeo”, izjavio je Conte. “Nadam se kako sam ovime stavio točku na konstantna nagađanja o preuzimanju Milana. Želim raditi ovaj posao nesmetano i voditi Italiju na Europskom prvenstvu 2016. godine.”

Conte je selekciju Italije preuzeo na ljeto prošle godine nakon što je ostavku podnio Cesare Prandelli, a njegov je fokus – kako je više puta istaknuo – trenutačno u potpunosti na odrađivanju kvalifikacija za EP u kojima je nakon četiri kola bodovno izjednačen s reprezentacijom Hrvatske.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.