Conte: “U Split idemo oslabljeni, a Hrvatska je jako dobra momčad”

Conte: “U Split idemo oslabljeni, a Hrvatska je jako dobra momčad”

Antonio Conte priznao je kako će se Hrvatskoj morati suprotstaviti poprilično oslabljeni...

Antonio Conte/Foto: Gettyimages

Talijanski izbornik Antonio Conte sa strepnjom dočekuje kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Italije na Poljudu. Conte će na kockaste, naime, morati bez nekoliko bitnih igrača, a posljednji u nizu onih koji neće biti u konkurenciji jest Marco Verratti.

Još je ranije bilo poznato kako u sastavu neće biti Domenica Criscita i Andree Polija, a nedavno je otkazati morao i Andrea Barzagli.

“Jako mi je žao što je nekoliko nogometaša moralo napustiti kamp zbog povreda. Za mnoge je moje igrače ovo bila jako teška sezona, utakmice na kraju uvijek su pod velikim znakom pitanja, a mi u ovaj susret ulazimo oslabljeni”, priznao je izbornik azzurra.

Talijanski mediji pak izvještavaju kako Conte pokušava za Hrvatsku uigrati novu formaciju. “Istina je, vidjet ćemo samo hoćemo li u formaciji 4-3-3 zaigrati odmah u Hrvatskoj. Naravno da nam je omiljena formacija 3-5-2, osobito kad u momčadi imamo igrače Juventusa, ali sada moramo raditi i na drugim formacijama. Igra s trojicom ofenzivaca više bi odgovarala El Shaarawyju, Candrevi i Cerciju”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.