Copa America gotova za Neymara: Brazil odustaje od žalbe

Copa America gotova za Neymara: Brazil odustaje od žalbe

Brazilski nogometni savez u konačnici je prihvatio odluku o suspenziji od četiri utakmice za svojeg glavnog igrača te će on danas napustiti reprezentaciju i vratiti se kući.

Vodstvo brazilskog nogometnog saveza ipak se pomirilo s oštrom kaznom izrečenom njihovoj najvećoj zvijezdi Neymaru te je za njega Copa America završila.

Podsjetimo, Neymar je kažnjen s četiri utakmice neigranja nakon što je poslije posljednjeg sučevog zvižduka u utakmici u skupini protiv Kolumbije loptom namjerno napucao Pabla Armera.

“Nakon sastanka između Neymara i stručnog stožera u nedjelju navečer, odlučili smo da će savez prihvatiti CONMEBOL-ovu kaznu, te je za igrača Copa America završena. Stožer i igrač nadaju se da će se isti oštar kriterij po kojem je kažnjen Neymar nastaviti primjenjivati u svim natjecanjima pod ingerencijom CONMEBOL-a. U zaključku: stožer brazilske reprezentacije žali što je izgubio još jednog važnog igrača za ovo natjecanje. Neymar će u ponedjeljak napustiti hotel reprezentacije u Čileu i otići kući.”

Brazil je i bez glavne zvijezde uspio proći skupinu pobijedivši u posljednjem kolu Venezuelu te će u četvrtfinalu igrati protiv Paragvaja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.