Ćorić do druge pobjede u drugom kolu Next Gen Finalsa u Milanu!

Ćorić do druge pobjede u drugom kolu Next Gen Finalsa u Milanu!

U četvrtak navečer naš tenisač igra posljednji meč skupine protiv još jednog Rusa, Karena Khachanova.

foto: http://www.firstpost.com

Hrvatski tenisač Borna Ćorić slavio je i drugom meču na Next Gen Finalsu u Milanu nakon pobjede protiv ruskog tenisača Daniila Medvedeva. Bilo je 4:3(5), 2:4, 4:1 i 4:2 za velikog hrvatskog talenta.

Prvi set se odlučivao u ‘tie-breaku’ kojeg je naš tenisač na koncu osvojio sa 7:5. Dvaput je gubio poen na svom servisu, ali je zato triput oduzimao poen Rusu.

U drugi set bolje ulazi Medvedev kada u prvom gemu, na servisu Ćorića, radi ‘break’ za vodstvo 1:0. Do kraja seta Rus je sačuvao svoj početni udarac te osvojio drugi set sa 4:2.

Do kraja susreta Borna je dozvolio protivniku samo tri gema. U trećem setu naš tenisač oduzima početni udarac Rusu u četvrtom gemu za vodstvo 3:1. Sljedeći servis-gem odlazi na stranu Ćorića za osvajanje trećeg seta s 4:1.

Odmah na početku četvrtog seta Borna radi ‘break’ na protivnikovom servisu za 1:0. Do kraja seta naš tenisač je sačuvao svoj početni udarac te zaključio četvrti set s 4:2 i upisao drugu pobjedu na turniru.

U četvrtak navečer naš tenisač igra posljednji meč skupine protiv još jednog Rusa, Karena Khachanova. U skupini je Borna prvi s dvije pobjede, drugi je Medvedev s pobjedom i porazom, kao i Khachanov na trećem, dok je Amerikanac Jared Donaldson posljednji s dva poraza.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.