Ćorić: “Nisam imao nikakve šanse”

Ćorić: “Nisam imao nikakve šanse”

Borna Ćorić zadovoljan je odrađenim turnirom u Dubaiju, svjestan da je protiv Rogera Federera teško mogao učiniti više...

Borna Ćorić/Getty Images

Borna Ćorić nije uspio plasirati se u finale ATP turnira u Dubaiju, ali u vjerojatno najvećem meču karijere prezentirao je hrabru igru i do samog se kraja borio protiv ipak mnogo jačeg i iskusnijeg suparnika.

“Već sam se jučer mučio, ali nosio me neki adrenalin. Danas sam, ipak, ostao bez energije”, priznao je osamnaestogodišnji tenisač.

“No, ne želim da to bude ikakvo opravdanje. Federer me potpuno nadigrao i nisam imao nikakve šanse. Turnirom sam generalno zadovoljan, odlično sam ga odigrao i zbog toga sam presretan. Danas je Roger bio zaista mnogo bolji.”

Susretom protiv Federera Borna je odradio treći meč protiv ‘Velike četvorke’. Priliku za kompletiranje ogledavanja snaga s najboljim svjetskim igračima imat će već sljedećeg tjedna u Kraljevu, gdje će se u 1. kolu Svjetske skupine Davis Cupa susresti Hrvatska i Srbija.

“Bilo bi prekrasno u Kraljevu zaokružiti ‘Veliku četvorku’, no ne mora se nužno dogoditi. Ako se i ne susretnem s Novakom, prije ili kasnije taj nas meč definitivno očekuje”, zaključio je Ćorić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.