Ćorić: “S publikom iza sebe u ‘svom’ Umagu mogu daleko!”

Ćorić: “S publikom iza sebe u ‘svom’ Umagu mogu daleko!”

Borna Ćorić kreće u borbu za što bolji plasman na ATP turniru u Umagu...

Borna Ćorić/foto: Facebook

Najbolji hrvatski tenisač na 26. izdanju Croatia Open Umaga bit će osamnaestogodišnji Borna Ćorić, talentirani ‘klinac’ koji se svakim danom diže na ATP rang-listi, a u niski uspjeha već broji i pobjede nad igračima kao što su Rafael Nadal i Andy Murray.

Ćorić je u subotnjem ekshibicijskom spektaklu glavnog ‘organizatora’ Gorana Ivaniševića probio led u Stella Marisu i – dojma smo – poprilično se opustio prije onoga glavnog – turnira na kojemu, uz podršku publike i prstohvat sreće – može učiniti mnogo.

“Konkurencija je ponovno izuzetno jaka, čemu se jako veselim jer se radi o mom najdražem turniru, na kojemu sam upisao jedne od prvih seniorskih pobjeda u karijeri”, kaže Ćorić.

Breme favorita, htio on to ili ne, već mu je na leđima, no i ranije je pokazao da se unatoč mladosti itekako zna nositi s pritiskom. “Uz Umag ću sigurno ostati vezan cijeloga života. Iza mene je jako dobra godina, nadam se da ću je nastaviti i u Hrvatskoj, a vjerujem i kako će publika stati iza mene. U tom slučaju, mogu mnogo i – daleko”, zaključio je mladi tenisač.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.