Ćosić oprao Dalića i HNS: “Dalić nas je razočarao, a HNS s figom u džepu dogovara utakmice“!

Ćosić oprao Dalića i HNS: “Dalić nas je razočarao, a HNS s figom u džepu dogovara utakmice“!

Oštre riječi na relaciji Ćosić – Dalić – HNS.

Foto: Jutarnji.hr

“Malo koji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije zadnjih godina imao je toliko puno simpatija javnosti kao Zlatko Dalić, no ovim potezom razočarao je sve, navijače i nas na televiziji“, izjavio je Drago Ćosić usred prijenosa utakmice između Hrvatske i Meksika na Hrvatskoj Radio Televiziji.

Vatreni su pobijedili s minimalnih 1:0 i to pogotkom Ivana Rakitića iz kaznenog udarca, nakon što su u prvoj utakmici s 2:0 poraženi od Perua. No, u utakmici protiv Meksikanaca Hrvatska je igrala bez Brozovića, Kalinića, Modrića, Mandžukića, Perišića i Subašića, što je razbijesnilo izbornika Osorija, izazvalo nejasnoće kod Vedrana Ćorluke, ali i ljutnju Ćosića, koju nije krio za vrijeme prijenosa utakmice.

“Kao TV kuća skupo smo platili TV prava za ovaj prijenos iz Amerike i imali smo pravo gledati najbolje igrače, Modrića i Mandžukića. Da smo znali da njih i još nekoliko standardnih prvotimaca neće biti i cijena bi bila drugačija. No, očito je to ta figa u džepu s kojom HNS dogovara ovakve utakmice“, izjavio je Ćosić na javnoj televiziji te time samo potvrdio ono što je i bivši izbornik Igor Štimac izjavio prije nekoliko dana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.