Cosmin Radu proglašen najboljim igračem, Ivan Marcelić golmanom Triglav lige

Cosmin Radu proglašen najboljim igračem, Ivan Marcelić golmanom Triglav lige

Završnica se igra 19. i 20. travnja u Zagrebu.

Ligaški dio nadmetanja u 11. sezoni Regionalne vaterpolske lige je okončan utakmicama 18. kola odigranim prošle subote. U biti, ostale su za odigrati još tek dvije utakmice koje su odgođene poradi znanih već zbivanja na splitskoj rivi prije nešto više od mjesec dana (Mornar BS – C. zvezda i POŠK – C. zvezda).

Ove bi se utakmice slijedom odluke Upravnog odbora RVL trebale odigrati u ovisnosti o dogovorima ova tri kluba. No, i prije završnog turnira RVL u Zagrebu, poznati su najbolji pojedinci ove sezone koji će nagrade primiti na Final Fouru uz Savu.

Tako je najboljim igračem sezone proglašen centar zagrebačke Mladosti, Cosmin Radu. Nagrada za najboljeg vratara također odlazi u Mladost, to je Ivan Marcelić. Prvi strijelac RVL je pak Danil Merkulov iz dubrovačkog Juga CO. Izabran je i najbolji mlađi, perspektivni igrač, a to je Đuro Radović iz Jadrana iz Herceg Novog.

Odluka je to komisije koja je djelovala u sastavu – predsjednik Perica Bukić, te Viktor Jelenić, Radovan Milinić i Milivoj Bebić. Isti će ljudi u Zagrebu, tijekom završnog turnira RVL (19. i 20. travnja) odabrati i najboljeg igrača tog turnira.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.