Courtois: “Želim se vratiti u Španjolsku, iako mi je lijepo u Londonu“

Courtois: “Želim se vratiti u Španjolsku, iako mi je lijepo u Londonu“

Nagovještava li Belgijac promjenu kluba?

Thibaut Courtois/Getty Images

Reprezentativni golman Belgije Thibaut Courtois brani za Chelsea, za kojeg ima ugovor do 2019. godine. Međutim, još uvijek produljenje ugovora nije dogovoreno, a izjavio je i da bi se želio vratiti u španjolsku Primeru.

“Nekada nije lagan zadatak uskladiti posao i privatni život, no predvidio sam ovu situaciju. Jednostavno sam znao da će se moja djevojka jednog dana htjeti vratiti u Španjolsku i to definitivno utječe i na moju odluku. Obožavam svoju djecu i kada mi nedostaju zapitam se trebam li se vratiti u Španjolsku? Zbog toga ću si uzeti vremena prije nego potpišem bilo kakav ugovor“, izjavio je Thibaut.

Da podsjetimo, Courtois je već tri godine proveo u Atletico Madridu na posudbi baš iz Chelseaja, a Antonio Conte u slučaju njegovog odlaska, u planu ima dovesti Kepu Arrizabalagu, trenutnog vratara Athletic Bilbaa, za kojeg je interes pokazao i madridski Real.

“Mediji stalno pričaju o novcu koji zarađujemo, što mi je pomalo i dosadilo, no on igra važnu ulogu. Kada potpišete ugovor svi aspekti života trebaju vam odgovarati, a jedan od njih definitivno je i novac. U Londonu se zasada osjećam dobro i ako mi uvjeti budu odgovarali, potpisat ću novi ugovor. No, to se neće dogoditi još minimalno nekoliko mjeseci“, zaključio je Belgijac.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.