Nakon što je u portugalskom Funchalu podignut muzej u čast jednom od najboljih igrača današnjice te nakon što je dobio brončani kip, Cristiano Ronaldo je dobio i svoju zračnu luku na Madeiri.

Cristiano Ronaldo dobio “svoju” zračnu luku

Cristiano Ronaldo dobio “svoju” zračnu luku

Cristiano Ronaldo i Fernando Santos. Foto: www.facebook.com/uefaeuro

Nakon što je u portugalskom Funchalu podignut muzej u čast jednom od najboljih igrača današnjice, te nakon što je dobio brončani kip, Cristiano Ronaldo je dobio i svoju zračnu luku na Madeiri.

Naime, nakon što je Portugal prošlog ljeta u Francuskoj osvojio naslov europskog prvaka, predsjednik regionalne vlade arhipelaga Madeire, Miguel Albuquerque je informirao javnost kako će zračna luka na Madeiri s godišnjim protokom od 3,1 milijuna ljudi nositi ime portugalskog kapetana te najboljeg igrača, Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo. Foto: www.facebook.com/uefaeuro

Na svečnosti su bili prisutni najviši politički dužnosnici Portugala, predsjednik Marcelo Rebelo de Sousa i premijer Antonio Costa, a govor je održao i sam Cristiano:

‘Vidjeti da zračna luka nosi moje ime je posebno. Svi znaju da se ponosim svojim korijenima. Nisam to tražio, ali nisam licemjeran i priznajem da mi je to čast i da sam sretan zbog toga.’

 

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.