Cristianu Ronaldu prijete tri utakmice suspenzije

Cristianu Ronaldu prijete tri utakmice suspenzije

Ronaldo je isključen nakon što je tražio prekršaj na Benzemi, zbog čega je započeo 'diskusiju' s Gurpeguijem koji ga je lagano odgurnuo. Ronaldo mu je uzvratio dotaknuvši ga po licu,

Cristiano Ronaldo/Getty Images

Nakon što je Real Madrid remizirao protiv Athletica u Bilbaa, ne prestaju polemika o nepoštenom suđenju. Naime, nakon što je najbolji igrač svijeta Cristiano Ronalnod isključen u 75. minuti, mnogi njegovi suigrači požalili su se na sudce.

– Nevjerojatno je kako španjolski suci lako posežu za crvenim kartonima prema igračima Real Madrida, a ne vide na njima očigledne prekršaje, kao primjerice na Benzemi prije Ronaldova incidenta, napisao je na jednoj društvenoj mreži Guti Henandez bivši Realov nogometaš.

Ronaldo je isključen nakon što je tražio prekršaj na Benzemi, zbog čega je započeo ‘diskusiju’ s Gurpeguijem koji ga je lagano odgurnuo. Ronaldo mu je uzvratio dotaknuvši ga po licu, na što je sudac Portugalcu pokazao crveni karton.

No, ono što je posebno naljutilo sudce jest Ronaldova gesta nakon isključenja. Dok je išao prema četvrtom sudcu, najbolji igrač svijeta udarao se dlanom po obrazu, a u  Španjolskoj se ta gesta tumači kao ‘malo ste nervozni’. Iako su se oglasili Realovi odvjetnici koji ističu kako se Ronaldo nije obraćao sudcima, oni su to ipak shvatili kao provokaciju zbog koje bi Portugalac mogao dobiti zabranu od tri utakmice neigranja, ističu iz madridske Marce.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.