Cro Cop: Ovo je najveći uspjeh hrvatskog sporta u povijesti!

Cro Cop: Ovo je najveći uspjeh hrvatskog sporta u povijesti!

Uspjeh naše najsjajnije sportske generacije komentirao je i naš veliki Mirko Filipović koji ima samo riječi hvale za Vatrene za koje kaže da su osvojili 'srebro zlata vrijedno'.

“Svi smo iznenađeni ulaskom u finale. Da je to netko rekao prije odlaska u Rusiju, to bi bila znanstvena fantastika. Samo nijanse su nas dijelile od pobjede. To je bila sportska sreća, ponekad je potrebno da vas sreća pomazi. I mi smo mogli uzeti naslov, ali ovo je srebro zlata vrijedno.” rekao je Mirko Filipović u Dnevniku Nove TV nakon finala Svjetskog prvenstva u nogometu, a prenosi gol.dnevnik.hr.

Dodao je i da imamo vrhunsku reprezentaciju i pojedince poput Modrića, Rakitića i Mandžukića koji igraju u najjačim klubovima svijeta.

“Ovo je najveći uspjeh hrvatskog sporta i najbolja moguća promocija Hrvatske. Niti jedna politika, niti jedno veleposlanstvo ne može ovako promovirati našu domovinu i sad je red na politici da to kapitalizira. Da se to reflektira na turizam i tako dalje.” rekao je Mirko.

Gledanje prvenstva Mirku je bilo teško, a priznao je da mu je penale preteško gledati.

“Ja se okrenem, penali su mi najstresniji za gledati. Sve sam gledao sam. Volim sam gledati jer budem nervozan. Naši dečki napravili su najveći mogući uspjeh.” rekao je Mirko i dodao da misli kako naše dečke nikakvo tapšanje ili srebrna medalja nisu mogli utješiti nakon poraza u finalu.

Zbog ozljede neće moći na doček reprezentacije, ali bit će uz Vatrene preko malih ekrana.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.