Cro Cop pojasnio zašto se vraća u MMA i zbog koga želi revanš!

Cro Cop pojasnio zašto se vraća u MMA i zbog koga želi revanš!

Mirko Filipović ponovno će u ring krajem svibnja.

foto: commons.wikimedia.org - www.fightsite.hr

Najbolji hrvatski MMA borac dobio je odličnu priliku za revanš protiv borca koji ga je još 2011. godine pobijedio tehničkim knock-outom. Riječ je, naravno, o Mirku Filipoviću i njegovoj borbi protiv Roya Nelsona, a borba je zakazana za 25. svibnja i to na kultnom Wembleyju.

Mirko se vratio u ring u Japanu 31. prosinca kada je pobijedio Kosaku pa najavio da će u ovoj godini odraditi još dvije borbe kako bi zadržao formu za oproštajni meč. Oko njegove borbe s Nelsonom izjavio je:

“Bio sam s Bellatorom u kontaktu još i prije, nakon borbe protiv Ishija, no odlučio sam se za odlazak u UFC. Nije bila stvar Bellatora nego Roya Nelsona. Svladao me prekidom u trećoj rundi i to zato jer sam bio ozlijeđen. Sigurno će u svibnju biti drugačije i borbu sam prihvatio iz sportskih razloga jer želim revanš“, izjavio je.

Da podsjetimo, Nelson je umirovio Cro Copa u UFC-u, no samo privremeno, jer se Mirko 2015. godine vratio osvetivši se Gonzagi. Nakon toga, zbog dopinga je pauzirao dvije godine, a suspenzija mu je sada istekla.

“Sumnjam da se mogu boriti protiv Fedora jer sam sklopio ugovor samo na jednu borbu. Ipak neću nastupiti u Japanu kako sam planirao jer Rizin ima turnir početkom svibnja pa ću se s pobjednikom tog turnira boriti već sredinom godine. Do tada ću se boriti protiv Nelsona“, zaključio je Mirko u razgovoru za Nova Tv.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.