Cro Cop: Sredio sam ih s pola snage, Stipe Drviš ni mrtav ne bi dao nekom moj broj, eventualno Adriani Limi

Cro Cop: Sredio sam ih s pola snage, Stipe Drviš ni mrtav ne bi dao nekom moj broj, eventualno Adriani Limi

Danas sam doživio mučki pokušaj napada na moj lik i djelo koji sam naravno odbio s pola snage. Otkrio nam je Mirko Filipović.

Mirko Filipović i Stipe Drviš/Foto: facebook.com/MirkoCroCopOfficial

Davor Jurkotić već godinama nasmijava gledatelje u showu ‘U zdrav mozak’, i to zivkajući ljude, a često i poznate face.

Nedavno je odlučio okrenuti broj Mirka Filipovića, no Cro Cop nije kupio ono što je Davor prodavao. Mirko je napisao sljedeće na svom Facebook profilu:

“Danas sam doživio mučki pokušaj napada na moj lik i djelo koji sam naravno odbio s pola snage. 🙂 Tražim parking u centru, naravno iznerviran jer kasnim na sastanak kad zvoni mobitel s nepoznatim brojem. Inače se ne javljam na nepoznat broj. Kaže Belma Džomba ovdje, da me treba privatno. Ja lud kao šiba, rekoh gdje me sad nađe. Ona kaže da joj je broj dao Stipe Drviš. Upali se alarm jer Stipe Drviš ni mrtav ne bi dao nekome moj broj (eventualno Adriani Limi) i to ne zato jer me voli i cijeni i poštuje, već zato što zna da bih ga odrao od batina 🙂 I nesto ova počne drobit kako bi njen muž Mirza, naš legendarni rukometaš htio sa mnom u Japan za Novu godinu, ali ga je sram pitati!? I jel mi ga može dati na telefon. Meni nervoza raste ne mogu naći parking, a ova me pila. Kad evo Mirze. Di si legendo, bla bla…htio bih u Japan, bla bla…imam problema u braku bla, bla, bla… Jesam li možda čitao? Rekoh, ne čitam ti ja takve stvari. Pita me da bi volio doći na trening moj i da spariramo malo. On mene bam bam, ja njega bam bam. I pustio bi ja Mirzu još da priča, ali morao sam ići iz auta, a i bio sam neki nervozan pa sam samo rekao ‘Jurkotiću napuši se k…..’ Prvo tajac, pa onda smijeh s druge strane. Rekoh Jurkotiću žurim, ali možemo nastaviti razgovor kad obavim posao. Nije zvao više. Pa dobro Jurkotiću, sine, kud ćeš na starog vuka? Pročitan si kao ‘Vlak u snijegu’. Meni te štoseve prodavati? :)) Pa gdje si ti bio kad sam ja te fore prodavao na telefon i kada sam ulovio onog Denisa što je u Noćnoj mori gostovao i skidao Tuđmana i Mesića jedan kroz jedan. Pa kada smo nazvali zapovjednika specijalne policije i postrojili ga u četiri vrste u 11 navecer. Ovaj glumio predsjednika Mesića i masakrirao mi frenda koji kad je nakon 6 mjeseci provalio da to nije bio Mesić već Denis i da je izvještaj za Bagića (savjetnik Predsjednika) pisao đabe, nije tri godine sa mnom razgovarao :))) I sad bi on mene masakrirao u svojoj emisiji ‘U zdrav mozak’ (ako se ne varam). Ali bilo bi žešće zajebancije da sam popio foru 🙂 Ali znao je stvarno ljude ispreskakati u toj emisiji i bilo je smijeha žešćeg. Pozdrav nasem Jurkotiću i ekipi uz pjesmu ‘Uzalud vam trud svirači’!!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.