Čudo na Bernabeu: Modrić će ipak biti spreman za Juventus?

Čudo na Bernabeu: Modrić će ipak biti spreman za Juventus?

Luka Modrić bi ipak mogao nastupiti već protiv Juventusa...

Luka Modrić/Foto: Gettyimages

Marca u članku pod naslovom “Modrićevo čudo” donosi da bi se Luka Modrić mogao vratiti na teren ranije od svih očekivanja. Liječnici su mu predvidjeli šest tjedana oporavka zbog ozljede ligamenta koljena, a Marca tvrdi da bi hrvatski reprezentativac mogao biti spreman već za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Juventusa 13. svibnja. Toliko optimističan nije ni Carlo Ancelotti, koji je najavio da sezona za Modrića nije završena, ali da protiv Juventusa sigurno neće igrati.

U tekstu stoji: “Tjedan dana nakon ozljede Modrić se osjeća dobro i moglo bi se ostvariti čudo kojem se nadaju u Real Madridu. Najveći razlog za optimizam je činjenica da je isteknut samo medijalni kolateralni ligament, kao i podatak da koljeno dobro reagira na tretman kod doktora Mikela Sancheza. Igrač bi se uskoro mogao vratiti trčanju.”

Navodi se i da će u slučaju ako se ne oporavi do 13. svibnja Modrić morati maksimalno raditi kako bi bio potpuno spreman za eventualni nastup u finalu Lige prvaka. To bi značilo da će biti na raspolaganju Niki Kovaču 12. lipnja protiv Italije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.