Cvetković u polufinalu Gdanjska

Cvetković u polufinalu Gdanjska

Pod vodstvom trenera Zorana Kralja u Poljsku su otišli pomlađeni reprezentativci u sastavu Marko Križanović, Mate Rudan i Leo Cvetković.

Leo Cvetković (Boksački klub Predator)

Još je samo preostao Leo Cvetković u polufinalu jakog međunarodnog turnira u Poljskoj. Luka Stanioch iz Poljske pokušat će zaustaviti hrvatskog reprezentativca, ‘riječkog lava’  u polufinalu.

Podsjetimo na kronologiju nastupa hrvatske seniorske reprezentacije na ovom turniru. Hrvatski reprezentativci snage  su odmjeravali  s reprezentativcima Rusije, Njemačke, Poljske, Nizozemske i Slovačke.

Unatoč odličnim borbama, dvoje hrvatskih boraca ipak su u četvrtfinalu zaustavljena. Velteraš Mate Rudan podijeljenom odlukom izgubio je od Magomeda Schachidova, dok je u lakoj Marko Križanović sa 3:0 poražen od Slovaka Filip Baraka.

Trener Zoran Kralj komentirao je ishod borbi  rekavši: Križanović je imao prljavog protivnika, koji ga je u prvoj rundi tri puta čisto pogodio iza glave. U cijelom meču minimalno 20 puta ga je udario nedozvoljeno. Unatoč tome parirao je bez problema. Rudan je za protivnika imao prvaka Bavarske. Odličnog boksača. Usprkos svemu Rudan je do zadnjeg zvona mlatio po njemu i izgubio 2 naprema 1. “

Leo Cvetković (BK Predator)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.