Cvitanović: “Teren je bio dobar, normalno smo trenirali, no suci nisu dopustili utakmicu“

Cvitanović: “Teren je bio dobar, normalno smo trenirali, no suci nisu dopustili utakmicu“

Trener Dinama opleo je po sucima.

Rijeka i Dinamo odgodili su utakmicu na Rujevici svega 40 minuta prije predviđenog termina odigravanja. Službene osobe kao glavni razlog odgode naveli su nepovoljne vremenske uvjete i djelomice zaleđeni teren, iako se to tako nije činilo, što potvrđuje i Mario Cvitanović.

“Naši igrači su normalno trenirali, rekli su mi da je teren u normalnom stanju. Oni su bili ti koji nisu htjeli igrati, naš kapetan je izašao i htjeli smo igrati te smo s takvim stavom krenuli pred suce, no oni su bili protiv toga pa je sudac odlučio da se neće igrati. To mi jako remeti planove, jer sam na svojim igračima vidio odlučnost i karakter, da žele odigrati utakmicu, ali suci to nisu dopustili“, izjavio je trener Dinama.

Povukao je Mario i usporedbu s utakmicom Modrih protiv Olympiacosa 1998. godine, koja se na Maksimiru igrala po užasnim uvjetima, a završila je remijem 1:1.

“Pamtim Olympiacos i to sam i spomenuo u razgovoru. Ne mogu natjerati suca da igramo, malo puše i hladno je, no po meni nedovoljno za odgodu susreta“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.